SEO Studenten gezocht!

Terug naar archief

Ben jij de student die wij zoeken?

Wij zoeken SEO studenten in Groningen. De studenten moeten beschikken over diverse kwaliteiten. Ze kunnen aan de slag met o.a het opzetten van een SEO plan, het uitvoeren van SEO teksten schrijven. Onze studenten kunnen parttime aan de slag. Onze SEO studenten hebben voldoende ervaring op het gebied van SEO. Ze hebben al verschillende projecten uitgevoerd en zijn ze erg gedreven.

Werken met SEO

Ook de jongere generaties zoeken wij. Ze hebben vaak een bepaald idee bij het verwerken van goede SEO teksten. Echter is het wel zo dat deze jongere SEO studenten zich laten motiveren door andere pijlers dan de oudere generatie. Het gaat bij hen om autonomie (de vrijheid om je werk in te delen zoals je wilt), meesterschap (de hang om continu beter te worden) en zingeving (jouw bijdrage aan het geheel). Geef ze duidelijke doelstellingen en de vrijheid om deze uit te voeren en je zult meer uit jonge mensen halen.

Uit de Stagemonitor blijkt dat studenten meer vrijheid krijgen van bedrijven dan ze zelf denken. Bedrijven zijn het vaker eens dan studenten met zaken zoals het checken van social media tijdens een stage, het stellen van hoge eisen aan het bedrijf en de begeleiding en het binnen handbereik hebben van een smartphone. Alleen bij te laat komen ligt de grens, hierin stelt 11% van de studenten dat dit moet kunnen tijdens een stage t.o.v. slechts 8% van de bedrijven. Goed om te zien dat bedrijven met hun tijd meegaan! Nu nog zaak dat marketing studenten deze vrijheid pakken om zo meer uit zichzelf te halen.

Extra informatie

  • Schrijf ons je motivatie vergezeld met je Cv.
  • Je bent woonachtig in Groningen
  • Hebt eigen vervoer
  • Contact

Betaal veilig en snel