RETOURNEREN ARTIKEL

Als een pakket niet kan worden afgeleverd, wordt het voor u klaargelegd op een afhaalpunt. Indien een pakket niet wordt opgehaald bij het afhaalpunt, behoudt Watersport4ll zich het recht voor om de retourkosten in rekening te brengen voor de kosten van de retourzending naar Watersport4all. Als uw pakket weer bij ons terug is, zal het desbetreffende gedeelte van uw bestelling worden geannuleerd.

VAN RUILEN KOMT HUILEN 😉

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

  • U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres van ons bedrijf. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

NIET ALLE GOEDEREN/ARTIKELEN KUNNEN RETOUR VERZONDEN WORDEN

  • Sjor- en hijsmaterialen kunnen om veiligheidsredenen niet geretourneerd worden. Afgeprijsde artikelen kunnen ook niet geretourneerd worden.
  • Speciaal op maat gemaakte goederen.

Betaal veilig en snel