VLAGGEN EN BANIEREN | VLAGGEN OP MAAT MAKEN | KWALITEIT & MAATWERK.

Reclame vlaggen en banieren bestellen met de beste kwaliteit.

Vlaggen en Banieren op maatVLAGGEN EN BANIEREN

UW DECORATIEVE STIJLVOLLE SFEERMAKERS

U kunt bij ons terecht voor uw vlaggen en banieren. Wij produceren en leveren A-kwaliteit vlaggen en banieren. Onze prijsstelling is uiterst scherp en onze dienstverlening wordt alom gewaardeerd. Onze Vlaggen en Banieren zijn van topkwaliteit brand-werend materiaal. Het materiaal wordt full color geprint. Doordruk van uw banier is 90/95%, de achterkant is dus in spiegelbeeld.


Kwaliteit en Maatwerk

U zult begrijpen dat wij voor uw vlaggen en banieren de beste kwaliteit vlaggendoek gebruiken. Uw vlaggen en banieren worden gemaakt met het zeer bekende 3-draads glanspolyester. Het doek is zo danig van kwaliteit dat wij u standaard en maatwerk vlaggen en banieren kunnen aanbieden. Uw vlaggen en banieren zijn absoluut laddervrij. Het gewicht van uw vlaggen en banieren is met het soortelijk gewicht van 110 g/m2 (zeefdruk) en 115 g/m2 (digitaal). Het glanspolyester is door zijn geweldige kwaliteit en dichtheid het beste materiaal wat wij u kunnen presenteren. Uw vlaggen en banieren zijn van zeer hoge kwaliteit wat het uitermate geschikt maakt voor bedrukking ten behoeve van uw vlaggen en banieren. Wij staan achter onze kwaliteit. Dit alles te samen is het receptuur voor hoogwaardige vlaggen en banieren.


Confectie van Vlaggen en Banieren

VLAGGEN EN BANIEREN

De vlaggen worden veelal rondom gezoomd, met aan mastzijde broekingband en kunststof bevestigingshaken.
Banieren worden veelal rondom gezoomd, met aan mastzijde broekingband en op elke meter een kunststof bevestigingshaak en bovenin een open tunnel ten behoeve van de uithouder.


Kwaliteit vlaggendoek.

VLAGGEN EN BANIEREN

Standaard gebruiken wij voor de vlaggen zogenaamd 3 draads glans polyester, laddervrij, met een soortelijk gewicht van 115 g/m2 (digitaal).

Glanspolyester is door de dichtheid van het weefsel uitermate geschikt voor bedrukking ten behoeve van vlaggen en banieren. Het glanzende effect is kenmerkend voor glanspolyester.

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

adres

openingstijden

mail watersport all

AFDEKZEILEN PROMOTIE WATERSPORT HIJSMIDELEN DIENSTEN DIVERSEN
arrowright  PE - Dekkleden arrowright  Vlaggen arrowright  Watersportartikelen arrowright  Rondstroppen arrowright  Zeilmakerij arrowright Offerte op Maat
arrowright  PVC - Dekkleden arrowright  Banieren arrowright  Bootstoffering arrowright  Hijsbanden arrowright  Zeilmakerij accessoires arrowright  Volg ons
arrowright  Dekkleden op maat arrowright  Baniermasten arrowright  Boothuizen arrowright  Sjorbanden arrowright  Schaatsen slijpen arrowright  Roadmap en Updates
arrowright  Zeildoek PVC - PE arrowright  Vlaggenmasten arrowright  Strokengordijnen arrowright  Frame en montage arrowright  Plaatsingsopties arrowright Garantie & levensduur zeildoek
arrowright  Bootcovers Bootkleden arrowright  Budgetmasten   arrowright  Spandoeken arrowright  Partytenten  
arrowright  Maatwerk - PVC arrowright  Masten en Accessoires     arrowright  LinkPartner worden?  
        arrowright  Nieuwsbrief archief  
Handelsonderneming Watersport4all, your trading company | Got You Covered
 

Ons assortiment:

winkelmand (0)
Totaal: € 0.00

telefoon da c d c e f dd

Facebook | Antwoord In 30 Minuten. WhatsApp naar +31 (0)6 30 500 666 | Antwoord in 30 minuten.

pijltje  Disclaimer pijltje  Privacy policy pijltje  Voorwaarden pijltje  Retourneren pijltje  Klachten

ZEILMAATJE.NL

Is je nieuwe -musthave- zeilers portaal. Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
Zeilmaatje, is je nieuwe -musthave- zeilers portaal !

BEOORDELING

Lees jij ook altijd reviews voor je aankoop?Share your good feelings ...
Dan weet je hoe handig ze zijn. Maak anderen blij met jou beoordeling.
Wees de eerste, en zet uw bedrijf goed op de kaart ...
Watersport4All
Checkout Watersport4all