TEXTIELDOEK: LUXE AIRTEX EN DECOTEX DOEKEN.

Bedrukken van kwalitatieve luxe doeken

Full colour textieldoeken zijn kwalitatieve doeken, waar kleurrijke prints gedetailleerd op kunnen worden getoond. Deze doeken laten zich bij uitstek goed bedrukken en zijn daarom zeer interessant als roll-up banners, promotiemateriaal voor beurzen, tentoonstellingen en als podiumdoek.

Airtex spandoeken

Wat is Airtex?

Airtex, luxe spandoeken

Airtex is een lichtgewicht materiaal en dun. De finish van dit vinyl is mat. Airtex wordt toegepast voor roll-up banners en spandoeken. Kleurrijke prints zijn zeer gedetailleerd en geven een schitterende aanblik. Een kwalitatief zeer hoogwaardig doek. De reflectie van licht is op dit materiaal veel geringer als de normaal gebruikte kwaliteit voor prints als PVC Frontlit. Wij verstrekken u de prijs inclusief uw full colour bedrukking en afwerking naar keuze. Standaardafwerking is overigens met zeilringen om de 30 centimeter. Tunnels of alleen boven- en onder ringen behoren tot de mogelijkheden.

Wij leveren tevens : spanelastieken, frames of andere accessoires.


Decotex Spandoeken

Wat is Decotex?

Decotex spandoek

We kunnen het ook leveren met textielframe. Uitvoering met pees is ook mogelijk. Dit materiaal is zeer geschikt voor indoor gebruik. Bijvoorbeeld : tentoonstellingen, beurspresentaties, kantoren e.d. Decotex met gedetailleerde full colour prints.

De fijne structuur van het materiaal, in combinatie met de sublimatie printtechniek, maakt uiterst gedetailleerde prints mogelijk. Ook foto’s kunnen probleemloos full colour worden geprint. Decotex spandoeken zijn kleurecht, hebben een lange levensduur en doordat ze opvouwbaar zijn kunt u ze gemakkelijk vervoeren. Bovendien is het doek brandvertragend. Certificaat op aanvraag leverbaar.

Decotex wordt ook vaak ingezet als podiumdoek, zowel voor artiesten als in theaters. De spandoeken worden standaard afgewerkt met verstevigingsband en ringen om de 25cm. Andere afwerkingen zijn (in overleg) ook mogelijk.

Wij leveren tevens : spanelastieken, frames of andere accessoires.

offerte op maat

adres

openingstijden

mail watersport all

AFDEKZEILEN PROMOTIE WATERSPORT HIJSMIDELEN DIENSTEN DIVERSEN
arrowright  PE - Dekkleden arrowright  Vlaggen arrowright  Watersportartikelen arrowright  Rondstroppen arrowright  Zeilmakerij arrowright Offerte op Maat
arrowright  PVC - Dekkleden arrowright  Banieren arrowright  Bootstoffering arrowright  Hijsbanden arrowright  Zeilmakerij accessoires arrowright  Volg ons
arrowright  Dekkleden op maat arrowright  Baniermasten arrowright  Boothuizen arrowright  Sjorbanden arrowright  Schaatsen slijpen arrowright  Roadmap en Updates
arrowright  Zeildoek PVC - PE arrowright  Vlaggenmasten arrowright  Strokengordijnen arrowright  Frame en montage arrowright  Plaatsingsopties arrowright Garantie & levensduur zeildoek
arrowright  Bootcovers Bootkleden arrowright  Budgetmasten   arrowright  Spandoeken arrowright  Partytenten  
arrowright  Maatwerk - PVC arrowright  Masten en Accessoires     arrowright  LinkPartner worden?  
        arrowright  Nieuwsbrief archief  
Handelsonderneming Watersport4all, your trading company | Got You Covered
 

Ons assortiment:

winkelmand (0)
Totaal: € 0.00

telefoon da c d c e f dd

Facebook | Antwoord In 30 Minuten. WhatsApp naar +31 (0)6 30 500 666 | Antwoord in 30 minuten.

pijltje  Disclaimer pijltje  Privacy policy pijltje  Voorwaarden pijltje  Retourneren pijltje  Klachten

ZEILMAATJE.NL

Is je nieuwe -musthave- zeilers portaal. Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
Zeilmaatje, is je nieuwe -musthave- zeilers portaal !

BEOORDELING

Lees jij ook altijd reviews voor je aankoop?Share your good feelings ...
Dan weet je hoe handig ze zijn. Maak anderen blij met jou beoordeling.
Wees de eerste, en zet uw bedrijf goed op de kaart ...
Watersport4All
Checkout Watersport4all