PRIVACY POLICY.

Watersport4all Bv.

Gevestigd aan Reitdiephaven 151 9746 RC Groningen Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Watersport4all Bv.
Reitdiephaven 151
9746 RC Groningen
06 - 55 35 68 06
https://www.watersport4all.nl 
Muntinga is de Functionaris Gegevensbescherming van Watersport4all Bv.
Hij is te bereiken via info@watersport4all.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Watersport4all Bv.
Verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Watersport4all Bv.
Uw website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@watersport4all.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Watersport4all Bv.
Verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Watersport4all Bv. volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Watersport4all Bv.
Neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Watersport4all Bv.) tussen zit. Watersport4all Bv. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Watersport4all Bv.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van uw persoon en order gegevens: 2 jaar.
Delen van persoonsgegevens met derden
Watersport4all Bv. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Watersport4all Bv. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Watersport4all Bv.
Gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Watersport4all Bv. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Watersport4all Bv.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Watersport4all Bv. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@watersport4all.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Watersport4all Bv. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Watersport4all Bv.
Wij nemen uw bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@watersport4all.nl

adres

openingstijden

mail watersport all

AFDEKZEILEN PROMOTIE WATERSPORT HIJSMIDELEN DIENSTEN DIVERSEN
arrowright  PE - Dekkleden arrowright  Vlaggen arrowright  Watersportartikelen arrowright  Rondstroppen arrowright  Zeilmakerij arrowright Offerte op Maat
arrowright  PVC - Dekkleden arrowright  Banieren arrowright  Bootstoffering arrowright  Hijsbanden arrowright  Zeilmakerij accessoires arrowright  Volg ons
arrowright  Dekkleden op maat arrowright  Baniermasten arrowright  Boothuizen arrowright  Sjorbanden arrowright  Schaatsen slijpen arrowright  Roadmap en Updates
arrowright  Zeildoek PVC - PE arrowright  Vlaggenmasten arrowright  Strokengordijnen arrowright  Frame en montage arrowright  Plaatsingsopties arrowright Garantie & levensduur zeildoek
arrowright  Bootcovers Bootkleden arrowright  Budgetmasten   arrowright  Spandoeken arrowright  Partytenten  
arrowright  Maatwerk - PVC arrowright  Masten en Accessoires     arrowright  LinkPartner worden?  
        arrowright  Nieuwsbrief archief  
Handelsonderneming Watersport4all, your trading company | Got You Covered
 

Ons assortiment:

winkelmand (0)
Totaal: € 0.00

telefoon da c d c e f dd

Facebook \\ Antwoord In 30 Minuten. WhatsApp naar +31 (0)6 30 500 666 \\ Antwoord in 30 minuten.

pijltje  Disclaimer pijltje  Privacy policy pijltje  Voorwaarden pijltje  Retourneren pijltje  Klachten

ZEILMAATJE.NL

Is je nieuwe -musthave- zeilers portaal. Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
Zeilmaatje, is je nieuwe -musthave- zeilers portaal !

BEOORDELING

Lees jij ook altijd reviews voor je aankoop?Share your good feelings ...
Dan weet je hoe handig ze zijn. Maak anderen blij met jou beoordeling.
Wees de eerste, en zet uw bedrijf goed op de kaart ...
Watersport4All
Checkout Watersport4all