PRIVACY POLICY.

 

TripleFabrics Bv.

Gevestigd aan Reitdiephaven 151 9746 RC Groningen Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Naam : H.H. Muntinga
Bedrijfsnaam : TripleFabrics Bv.
Adres : Reitdiephaven 151, 9746 RC Groningen
Handelsnamen: Watersport4all.nl
Afdekshop.nl
Zeilmaatje.nl
WebShop : AfdekShop.nl
info@afdekshop.nl
WebShop : Watersport4all.nl
info@watersport4all.nl
KvK : 64429059
Btw : NL855662475B01
Rabobank : 1035.27.605
IBAN/SEPA : NL09RABO0.1035.27.605
BIC : RABO NL2U

H.H.Muntinga is de Functionaris Gegevensbescherming van TripleFabrics Bv.
Hij is te bereiken via info@watersport4all.nl of info@afdekshop.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

TripleFabrics Bv.
Verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

TripleFabrics Bv.
Uw website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@afdekshop.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

TripleFabrics Bv.
Verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- TripleFabrics Bv. volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

TripleFabrics Bv.
Neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van TripleFabrics Bv.) tussen zit. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

TripleFabrics Bv.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van uw persoon en order gegevens: 2 jaar.
Delen van persoonsgegevens met derden
TripleFabrics Bv. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. TripleFabrics Bv. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

TripleFabrics Bv.
Gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. AfdekShop gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

TripleFabrics Bv.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door TripleFabrics Bv. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@watersport4all.nl / info@afdekshop.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. TripleFabrics Bv. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

TripleFabrics Bv.
Wij nemen uw bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via : info@watersport4all.nl / info@afdekshop.nl

adres

openingstijden

mail watersport all

AFDEKZEILEN PROMOTIE WATERSPORT HIJSMIDELEN DIENSTEN DIVERSEN
pijltje  PE - Dekkleden pijltje  Vlaggen pijltje  Watersportartikelen pijltje  Rondstroppen pijltje  Zeilmakerij pijltje Offerte op Maat
pijltje  PVC - Dekkleden pijltje  Banieren pijltje  Bootstoffering pijltje  Hijsbanden pijltje  Zeilmakerij accessoires pijltje  Volg ons
pijltje  Dekkleden op maat pijltje  Baniermasten pijltje  Boothuizen pijltje  Sjorbanden pijltje  Schaatsen slijpen pijltje  Roadmap en Updates
pijltje  Zeildoek PVC - PE pijltje  Vlaggenmasten pijltje  Strokengordijnen pijltje  Frame en montage pijltje  Plaatsingsopties pijltje Garantie & levensduur zeildoek
pijltje  Bootcovers Bootkleden pijltje  Budgetmasten   pijltje  Spandoeken pijltje  Partytenten  
pijltje  Maatwerk - PVC pijltje  Masten en Accessoires     pijltje  LinkPartner worden?  
        pijltje  Nieuwsbrief archief  
Handelsonderneming Watersport4all, your trading company | Got You Covered
 

Ons assortiment:

winkelmand (0)
Totaal: € 0.00

telefoon da c d c e f dd

Facebook | Antwoord In 30 Minuten. WhatsApp naar +31 (0)6 30 500 666 | Antwoord in 30 minuten.

pijltje  Disclaimer pijltje  Privacy policy pijltje  Voorwaarden pijltje  Retourneren pijltje  Klachten

ZEILMAATJE.NL

Is je nieuwe -musthave- zeilers portaal. Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
Zeilmaatje, is je nieuwe -musthave- zeilers portaal !

BEOORDELING

Lees jij ook altijd reviews voor je aankoop?Share your good feelings ...
Dan weet je hoe handig ze zijn. Maak anderen blij met jou beoordeling.
Wees de eerste, en zet uw bedrijf goed op de kaart ...
Watersport4All
Checkout Watersport4all