Lees hier de Klantbeoordelingen

# Totale score : 7,9
# Hoe wordt deze berekend?
# Aantal beoordelingen : 26
# 100% beveelt ons bedrijf aan.

Wat is uw mening?

Datum : 01-04-2017
Klant : Schriek van der
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf : Snelle levering en een goed product geleverd tegen een goede prijs.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 31-03-2017
Klant : Krijgsman
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : Doen wat beloofd wordt.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 12-01-2017
Klant : Dhr. Eimers
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 5
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : Betere commutatie omtrent betaling en levertijd. Naar mijn inziens duurde de levering te lang pln na betaling 1 week kevertijd.
Antwoord Watersport4all: Hartelijk dank voor uw tip. Wij doen er alles aan om iedere klant een happy feeling te geven. Tevens is Klant gebeld en gevraagd of langere levertijd mogelijk was.
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 29-12-2016
Klant : Dhr. Stam
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf :
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 19-12-2016
Klant : Verhoef
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf :
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 16-12-2016
Klant : Van der Meer
Totaal oordeel over dit bedrijf : 6
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 5
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf :
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 15-12-2016
Klant : Dhr. Yilmaz
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 9
Betrouwbaarheid : 9
Kennis & Vakmanschap : 9
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf :
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 14-12-2016
Klant : Rietdekkersbedrijf G.J. Veldhuis B.V.
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf : breed assortiment
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 14-12-2016
Klant : Bouwbedrijf de Vries
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : ruime keus, scherpe prijzen
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 17-11-2016
Klant : Pols Beheer
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 9
Betrouwbaarheid : 9
Kennis & Vakmanschap : 9
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf : Nog nabellen of levering naar wens was.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 17-11-2016
Klant : Dhr. Grievink
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 8
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 08-09-2016
Klant : Kaatman Coldenhoven
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf :
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 08-09-2016
Klant : Mevr. Mensink
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf : Makkelijke communicatie via WhatsApp
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 25-05-2016
Klant : Dhr. Compas
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 9
Betrouwbaarheid : 9
Kennis & Vakmanschap : 9
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf : Trapeze elastiek besteld voor lafuma relax-stoelen. Dit was precies wat ik zocht voor de laagste prijs en snel geleverd.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 15-05-2016
Klant : Mevr. Lia
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 8
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : Snelle reactie en oplossingsgericht bij problemen.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 13-05-2016
Klant : Dhr. Uwenland
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 9
Betrouwbaarheid : 9
Kennis & Vakmanschap : 9
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf : sneller geleverd dan afgesproken. En zeer mooi gemaakt zeil.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 18-04-2016
Klant : Van Der Klok Safety Control
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf : Goed en snel geregeld super
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 06-04-2016
Klant : ProNoint
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 8
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : Snel en vakkundig
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 01-04-2016
Klant : Baptist
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 9
Betrouwbaarheid : 9
Kennis & Vakmanschap : 9
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf : Super snelle levering, perfecte service.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf :
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 18-03-2016
Klant : Westerling
Totaal oordeel over dit bedrijf : 9
Personeel : 9
Betrouwbaarheid : 9
Kennis & Vakmanschap : 9
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : Super klantvriendelijk. Goed naar klant luisteren.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : Niet teveel communicatie vanuit het bedrijf kan opdringerig overkomen ...
Ik beveel dit bedrijf aan : ja
Antwoord Watersport4all : Hartelijk dank voor uw tip. We zullen er beter op gaan letten.


Datum : 21-02-2016
Klant : De Vries
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf :
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : ―
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 13-02-2016
Klant : Garage Frenay Van Burik
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 9
Afspraken nakomen : 9
Positieve punten over dit bedrijf : Denken met je mee over kosten besparing
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : ―
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 12-02-2016
Klant : Douwe kuiling
Totaal oordeel over dit bedrijf : 8
Personeel : 8
Betrouwbaarheid : 8
Kennis & Vakmanschap : 8
Communicatie : 8
Afspraken nakomen : 8
Positieve punten over dit bedrijf : ―
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : ―
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 11-02-2016
Klant : Molenkamp
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid : 7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf : ―
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : ―
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 11-02-2016
Klant : Lington
Totaal oordeel over dit bedrijf : 7
Personeel : 7
Betrouwbaarheid :7
Kennis & Vakmanschap : 7
Communicatie : 7
Afspraken nakomen : 7
Positieve punten over dit bedrijf : Ik mis de mogelijkheid 'geen mening' of 'niet van toepassing' in deze beoordeling. Als je gewoon iets bestelt en je krijgt het gewoon thuisgestuurd, wat kan ik dan zeggen over personeel, betrouwbaarheid, kennis & Vakmanschap?
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : ―
Ik beveel dit bedrijf aan : ja


Datum : 11-02-2016
Klant : Impreg Houtbereiding
Totaal oordeel over dit bedrijf : 10
Personeel : 10
Betrouwbaarheid : 10
Kennis & Vakmanschap : 10
Communicatie : 10
Afspraken nakomen : 10
Positieve punten over dit bedrijf : ―
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf : ―
Ik beveel dit bedrijf aan : ja

AFDEKZEILEN PROMOTIE HIJSMIDELEN DIENSTEN DIVERSEN
pijltje  PE - Dekkleden pijltje  Vlaggen pijltje  Rondstroppen pijltje  Zeilmakerij pijltje Offerte op Maat
pijltje  PVC - Dekkleden pijltje  Banieren pijltje  Hijsbanden pijltje  Zeilmakerij accessoires pijltje  Boothuizen
pijltje  Dekkleden op maat pijltje  Baniermasten met Kantelanker pijltje  Sjorbanden pijltje  Schaatsen slijpen pijltje  Bootstoffering
pijltje  Zeildoek PVC - PE pijltje  Vlaggenmasten pijltje  Frame en montage pijltje  Plaatsingsopties pijltje  Watersportartikelen
pijltje  Bootcovers Bootkleden pijltje  Budgetmasten pijltje  Standaard Spandoeken pijltje  Partytenten pijltje  Strokengordijnen
pijltje  Maatwerk - PVC pijltje  Masten en Accessoires   pijltje  LinkPartner worden? pijltje  Volg ons
      pijltje  Nieuwsbrief archief pijltje  Roadmap en Updates
Handelsonderneming Watersport4all, your trading company | Got You Covered
 
06 - 55 35 68 06

Ons assortiment:

winkelmand (0)
Totaal: € 0.00

telefoon

Facebook WhatsApp naar 06 30 500 666 \\ Antwoord in 30 minuten

pijltje  Disclaimer pijltje  Privacy policy pijltje  Voorwaarden pijltje  Retourneren pijltje  Klachten

ZEILMAATJE.NL

Is je nieuwe -musthave- zeilers portaal. Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
Zeilmaatje, is je nieuwe -musthave- zeilers portaal !

BEOORDELING

Lees jij ook altijd reviews voor je aankoop?Share your good feelings ...
Dan weet je hoe handig ze zijn. Maak anderen blij met jou beoordeling.
Wees de eerste, en zet uw bedrijf goed op de kaart ...
Watersport4All
Checkout Watersport4all